Suarez start bij Uruguay, Engeland met dezelfde namen

19 juni 2014, 19:09   Bijgewerkt: 19 juni 2014, 22:55

Uruguay kwam bij haar eerste duel op het WK van een koude kermis thuis. Het verloor, zonder sterspeler Luis Suarez, verrassend met 1-3 van Costa Rica. Het optimisme bij het Zuid-Amerikaanse land zal voor de wedstrijd tegen Engeland groter zijn. Suarez is namelijk fit genoeg bevonden om aan de aftrap te verschijnen namens Uruguay.

Dat het anders moet bij Uruguay, is na het debacle tegen Costa Rica wel duidelijk. Ten opzichte van deze wedstrijd heeft zich dan ook een aantal mutaties voorgedaan. Suarez, die in aanloop naar het WK een knieoperatie onderging, komt in de ploeg voor routinier Diego Forlan. Verder start José Giménez voor de geblesseerde Diego Lugano. Oud-Ajacied Nicolas Lodeiro vervangt Walter Gargano, terwijl Álvaro González ten faveure van Christian Stuani speelt.

Engeland-bondscoach Roy Hodgson opteert voor dezelfde elf namen als in de met 2-1 verloren wedstrijd tegen Italië. Het wordt wel verwacht dat Wayne Rooney en Raheem Sterling van positie wisselen, waardoor Rooney nu in het centrum lijkt te gaan spelen.

Voor de verliezer van het treffen tussen Uruguay en Engeland lijkt plaatsing voor de volgende ronde een onmogelijke opdracht te zijn.

Opstellingen

Uruguay: Muslera; Cáceres, Giménez, Godín, Pereira; Ríos, Lodeiro, González, Rodríguez; Suárez, Cavani.

Engeland: Hart; Johnson, Cahill, Jagielka, Baines; Henderson, Gerrard; Sterling, Rooney, Welbeck; Sturridge.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen