Balotelli hoeft niet de ster te zijn: "Wil dat het team wint"

19 juni 2014, 21:34

Mario Balotelli beseft dat de ogen in de WK-duels van Italië voornamelijk op hem gericht zijn. De spits van AC Milan benadrukt dat het niet om hem gaat, maar om het team. In aanloop naar het duel met Costa Rica van morgenavond (vrijdag) stelt Balotelli ook dat hij niet met zijn persoonlijke toekomst bezig is.

"Ik hoop dat dit het WK van Italië wordt, niet die van Mario", zegt Balotelli over zichzelf. "Ik wil mijn team van de nodige doelpunten voorzien, maar het maakt me niet uit of ik de ster van het toernooi wordt of niet. Ik wil dat het team wint, zo simpel is het. Natuurlijk is het een droom om speler van het toernooi te worden, maar daar ben ik niet mee bezig", verzekert de spits.

Balotelli kan naar verluidt op de belangstelling van onder meer Arsenal rekenen, maar is naar eigen zeggen volledig gefocust op het WK. "Daar denk ik alleen maar aan. We zullen na het WK wel zien wat er gebeurt. Ik weet in ieder geval niets", aldus de spits, die Costa Rica morgen niet wil onderschatten: "We moeten ze respecteren en 200 procent geven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen