Superieure Suarez beslist kraker tegen Engeland

19 juni 2014, 23:00   Bijgewerkt: 20 juni 2014, 00:04

In een wervelend spektakel heeft Uruguay aan het langste eind getrokken tegen Engeland. Het was Luis Suarez, de ster van de Zuid-Amerikanen, die zijn ploeg naar de overwinning schoot na een persoonlijke comeback waar geen Engelsman tegenop kon: 2-1.

Uruguay verloor haar eerste wedstrijd tegen een verrassend sterk Costa Rica, en Engeland ging onderuit tegen de Italianen. Voor beide ploegen betekende dat voorafgaand aan deze wedstrijd dus: winnen of de spullen pakken. En het waren de Engelsen die als eersten lieten zien dat ze voor de drie punten wilden gaan. Danny Welbeck en Wayne Rooney combineerden voorin en laatstgenoemde kopte uit een geweldige harde corner van aanvoerder Steven Gerrard de bal van dichtbij tegen de lat. Zijn timing was eigenlijk perfect, maar het geluk had hij niet aan zijn zijde.

De afkoelingspauze zorgde allesbehalve voor een inkakmoment. Het werd pas na rust een waar spektakel vanaf het moment dat de Uruguayaanse motor écht begon te draaien. Cavani kreeg dé kans om de voorsprong te verdubbelen. Hij ontving de bal op links en kon vrij doorlopen, maar raakte hem niet helemaal goed en mikte voorlangs. Uruguay zat er bovenop en kwam nauwelijks in de problemen.

Terwijl de Engelsen via Daniel Sturridge al meteen een nieuwe grote kans kregen en dachten aan een zege, was daar ineens de man van Uruguay: Luis Suárez. Hij ontsnapte aan buitenspel, liep door vanaf rechts en pegelde de bal spijkerhard in de verre hoek vanuit een lastige hoek: 2-1. De Uruguayanen werden hélemaal gek en trokken de winst in de slotfase alsnog naar zich toe. Engeland moet nu nog hopen op een wonder om nog door te stromen naar de achtste finales.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen