Kagawa ontbreekt bij Japan, Gekas start niet bij Grieken

19 juni 2014, 23:38

Zowel Japan als Griekenland verloor haar eerste duel op het WK in Brazilië. Beide landen willen zich revancheren, om nog kans te maken op plaatsing voor de laatste achttien van het mondiale eindtoernooi. De winnaar van het onderlinge duel, dat om 0.00 uur afgetrapt wordt, komt op gelijke hoogte met Ivoorkust.

Japan ging in de eerste wedstrijd ten onder tegen Ivoorkust (1-2). Ten opzichte van de startformatie van dit duel heeft bondscoach Alberto Zaccheroni ervoor gekozen om twee veranderingen aan te brengen. Opvallend is dat Shinji Kagawa niet speelt. Ook Masato Morishige heeft zijn plaats moeten afstaan. Yuya Okubo en Yasuyuki Konno zijn in de basisopstelling opgenomen.

Bij Griekenland bevinden zich twee wijzigingen, in vergelijking met de wedstrijd tegen Colombia (3-0 verlies). Dimitros Salpingidis en Theofanis Gekas zijn hun basisplaats kwijtgeraakt. Konstantinos Mitroglou staat wel aan de aftrap.

Opstellingen

Japan: Kawashima, Uchida, Honda, Nagatomo, Okazaki, Okubo, Konno, Yamaguchi, Hasebe, Osaka, Yoshida.

Griekenland: Karnezis, Maniatis, Manolas, Samaras, Kone, Mitroglou, Torosidis, Fetfazidis, Sokratis, Holebas, Katsouranis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen