Teleurstelling heerst bij Engeland: "Het is triest"

20 juni 2014, 00:02

Engeland lijkt de tickets voor de vliegreis naar huis alweer te kunnen boeken. The Three Lions gingen in hun openingswedstrijd van het WK met 2-1 onderuit tegen Italië en verloren vanavond (donderdag) het duel met Uruguay met dezelfde cijfers. Engeland-bondscoach Roy Hodgson stelt dat de klap zeer hard is aangekomen bij zijn ploeg.

"Iedereen heeft zijn stinkende best gedaan en is er kapot van. Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden", sprak Hodgson na de zure nederlaag. "We hebben er alles aan gedaan om ons in de wedstrijd te wurmen en waren op jacht naar de zege, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Ik ben zeer teleurgesteld. Er waren hoge verwachtingen, maar waren niet in staat om deze waar te maken. Het is triest."

"We speelden tegen een team dat defensief zeer sterk is", zei Hodgson verder over de wedstrijd. "Zelf hebben we twee doelpunten geïncasseerd, ook al kregen we weinig kansen tegen", analyseerde de Engelse bondscoach, die geen verwijten maakte: "Ik denk niet dat iemand mij, het team of het land heeft laten zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen