Gerrard ontkent geruchten: "Ik heb meer tijd nodig"

22 juni 2014, 18:59

Steven Gerrard heeft ontkend dat hij na dit WK afzwaait als international van Engeland. De aanvoerder van The Three Lions stelt dat hij nog meer tijd nodig heeft om een besluit te nemen over zijn toekomst als international. Hij wil eerst zijn hoofd leeg maken, voordat hij antwoord geeft op de vraag of hij zal bedanken voor het nationale elftal van Engeland.

"Het is niet waar dat ik volgende week bekend maak dat ik bedank voor de nationale ploeg van Engeland. Ik heb meer tijd nodig", sprak Gerrard op een persconferentie. Het WK kende voor de Engelsen een dramatisch verloop, aangezien de vliegtickets naar huis al na twee wedstrijden (verliespartijen tegen Italië en Uruguay) geboekt kunnen worden.

"Het doet nog steeds pijn. Ik ben er nog steeds kapot van. Dit gevoel moet weg zijn als ik een beslissing neem", zegt Gerrard over de afgelopen week en over zijn persoonlijk toekomst. "Ik heb met de bondscoach (Roy Hodgson, red.) afgesproken dat ik binnen een paar weken met hem om tafel ga", aldus Gerrard, die het donderdag nog tegen Costa Rica zal opnemen op het WK.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen