'Seedorf wil minstens tien miljoen euro hebben van Milan'

23 juni 2014, 13:20

Clarence Seedorf werd vol positieve verwachtingen aangesteld als hoofdcoach van AC Milan, maar kreeg na een paar maanden al een ferme klap te verwerken, aangezien hij na minder dan een half jaar al zijn biezen kon pakken. De 38-jarige Nederlander legt zich niet zomaar neer bij zijn ontslag. Hij wil maar liefst tien miljoen euro hebben van de club uit Milaan. Dat meldt La Gazzetta dello Sport.

Seedorf werd in januari gepresenteerd als opvolger van Massimiliano Allegri. Hij greep, weliswaar vanuit een zeer lastige uitgangspositie, met de Rossoneri naast een ticket voor Europees voetbal. Dit kwam hem, samen met het feit dat hij niet op één lijn zou hebben gezeten met de clubleiding, duur te staan. Na zijn ontslag kwam Seedorf er niet uit met de club, omtrent het afkopen van zijn contract.

Seedorf wil tien miljoen euro opstrijken, maar zal een juridisch gevecht moeten voeren met Milan. De voormalig topvoetballer wil zelfs meer geld dan het salaris in zijn contract, ter compensatie van de 'morele en materiële schade' die hij heeft opgelopen.

Filippi Inzaghi, de opvolger van Seedorf, wordt op 10 juli gepresenteerd bij Milan, samen met de nieuwe selectie. Op 11 juni staat de eerste training op het menu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen