Jordi Alba bedreigt journalist: "Ik hak je hoofd eraf"

24 juni 2014, 09:40

Het WK liep voor de nationale ploeg van Spanje uit tot een bittere teleurstelling. Na twee wedstrijden, tegen Nederland (1-5) en Chili (0-2), was het al duidelijk dat regerend wereldkampioen na de poulefase naar huis kon. Het bracht de nodige frustraties teweeg. In het bijzonder bij Jordi Alba, die een journalist bedreigde.

De linksachter liet na afloop van de wedstrijd tegen Australië (3-0 winst) zien dat hij geen fan was van Javier Gómez Matallanas, een journalist van de Spaanse krant AS. Toen Jordi Alba de journalist passeerde in de mixed zone, riep hij "de volgende keer hak ik je hoofd eraf". De journalist reageerde verbaasd, waarop de linksachter zei: "Ja, de volgende keer... Ik waarschuw je."

Journalisten die zich ook in de mixed zonde bevonden stellen dat het daar niet bij bleef. In het vliegtuig was het ook weer raak. Jordi Alba werd in het tweede verbale conflict bijgestaan door Sergio Busquets.

De journalist in kwestie snapte er naar eigen zeggen niets van: "Ik heb geen flauw idee waarom dit gebeurde. Ik heb niets over hem geschreven. Ik kan me niet herinneren dat ik überhaupt ooit wat over hem geschreven heb."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen