Wijnaldum en Kuyt trainen met 'basis' Oranje

26 juni 2014, 17:37

Georginio Wijnaldum lijkt ook tegen Mexico in de basis te starten bij Oranje. Hij werd bij een partijspel op de training ingedeeld bij de basisploeg, terwijl Jonathan de Guzman en Jordy Clasie met de reserves speelden. De Guzman stond tegen Spanje en Australië nog in de basis, tegen Chili kreeg Wijnaldum een kans.

Naast Wijnaldum trainden donderdag in Rio ook Dirk Kuyt en Memphis Depay bij de basis. Kuyt speelt tegen Mexico mogelijk links achterin, als blijkt dat Bruno Martins Indi niet kan spelen. Hij is herstellende van een hersenschudding en trainde wel mee, maar liet het partijspel schieten omdat hij nog niet mag of wil koppen.

Depay speelde op de plek van Arjen Robben, die de training liet schieten. Ook Nigel de Jong, Daley Blind en Stefan de Vrij deden niet mee, waardoor het een partijspel acht tegen acht werd. De zeven veldspelers van de 'basisploeg' waren Wijnaldum, Kuyt, Depay, Robin van Persie, Wesley Sneijder, Daryl Janmaat, en Ron Vlaar.

Oranje reist vrijdagochtend naar Fortaleza, waar zondag de wedstrijd tegen Mexico gespeeld wordt.

Vermoedelijke opstelling Oranje tegen Mexico op basis van laatste training in Rio de Janeiro: Cillessen; Kuyt, Blind, Vlaar, De Vrij, Janmaat; De Jong, Wijnaldum, Sneijder; Robben, Van Persie

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen