Capello hekelt laserpen en wil aanblijven als bondscoach

27 juni 2014, 12:14

Fabio Capello toonde zich na de uitschakeling van Rusland op het WK een slecht verliezer, door met een beschuldigende vinger naar de arbitrage te wijzen. De Italiaanse coach doet er nog een schepje bovenop. Volgens hem werd Rusland-goalie Igor Akinfeev gehinderd door een laserpen, bij de treffer die Algerije naar de achtste finale hielp.

Televisiebeelden toonden aan dat Akinfeev inderdaad beschenen werd met een groene laser, voordat Islam Slimani de belangrijke 1-1 aantekende op het scorebord. "De keeper was niet in staat om zijn werk te verrichten. De laser scheen recht in zijn gezicht. Het is geen excuus, aangezien je het op de beelden kan zien", bromt Capello.

Het betekende de eliminatie van de Russen op het mondiale toernooi. Ondanks de teleurstellende prestaties in Brazilië wil Capello aanblijven als bondscoach van Rusland: "Als ze me nog steeds willen, zeker", aldus de Italiaanse oefenmeester, die de best betaalde coach was op het WK. Hij verlengde dit jaar zijn contract bij de Russische bond, tot 2018.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen