United-transfer Shaw bevestigd: "Ideale plek om te leren"

27 juni 2014, 16:37

Manchester United heeft de transfer van Luke Shaw vrijdagmiddag officieel bevestigd. De achttienjarige verdediger stapt over van Southampton. Het is, na Ander Herrera, de tweede grote aankoop van de nieuwe coach Louis van Gaal. Met een transfersom van naar verluidt ongeveer 37 miljoen euro is Shaw de op twee na duurste verdediger ooit.

Shaw tekent een contract voor vier seizoenen op Old Trafford. United heeft een optie voor een extra jaar. De linksachter, die 67 keer in actie kwam voor Southampton, kan zijn geluk niet op na zijn transfer:"Ik ben zeer verheugd. Ik wil me blijven doorontwikkelen en United is de ideale plek om dat te doen. Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven. Ik kan veel leren van de wereldklasse-spelers en -managers bij de club."

Ryan Giggs vindt het een goede zaak dat de linksachter aangetrokken is: "Luke is een zeer getalenteerde linksachter, hij heeft heel veel potentie. Hij heeft zich enorm ontwikkeld bij Southampton en heeft de eigenschappen om een echte topspeler te worden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen