Mexicanen klaar voor Oranje: "Wij zijn voor niemand bang"

28 juni 2014, 16:00   Bijgewerkt: 28 juni 2014, 16:12

Mexico is klaar voor het Nederlands elftal, zegt middenvelder Andres Guardado op de site van de FIFA. In de groepsfase hielden de Mexicanen gastland en favoriet Brazilië knap op 0-0, en werd er gewonnen van Kroatië en Kameroen. "We gaan het Nederland moeilijk maken."

"We hebben al drie lastige wedstrijden achter de rug", zegt Guardado, middenvelder en aanjager van de Mexicaanse equipe. De ploeg van bondscoach Miguel Herrera kreeg op het WK nog maar één doelpunt tegen. "Er zijn daarom hoge verwachtingen bij ons, we willen Mexicaanse voetbalhistorie schrijven. Onze ploeg zit goed in elkaar. Onze verdediging staat sterk, en dat komt niet alleen door de defensie zelf. De rest van het team helpt elkaar."

Mexico is in het duel met Nederland van morgen (zondag) misschien de underdog, maar Guardado ziet genoeg kansen voor zijn land. "Wij zijn voor niemand bang", zegt hij overtuigend. "We zijn klaar voor elke ploeg en geloven erin dat we altijd kunnen winnen. Tegen Oranje zal het gelijk opgaan en we gaan het die ploeg moeilijk maken. Mexico zal niet over zich heen laten lopen. We gaan voor een plek in de volgende ronde, dat is het enige waar wij op uit zijn."

Het duel in Fortaleza begint om 18.00 uur Nederlandse tijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen