Brazilië met David Luiz en Fernandinho tegen Chili

28 juni 2014, 17:11

David Luiz begint in de basis bij Brazilië, dat het om 18.00 uur Nederlandse tijd opneemt tegen Chili. De verdediger was een twijfelgeval voor de clash in de achtste finale, maar wordt door bondscoach Luiz Filipe Scolari fit genoeg geacht. Ook Fernandinho heeft een basisplaats.

De enige wijziging die de keuzeheer heeft doorgevoerd is het inbrengen van Fernandinho. De middenvelder van Manchester City is in de basiself de vervanger van Paulinho. De andere tien spelers begonnen net als tegen Kameroen in de basis van de Seleção.

Bij Chili begint Arturo Vidal weer in de basis. De middenvelder kreeg in de laatste groepswedstrijd tegen Oranje nog rust van trainer Jorge Sampaoli. De wijziging gaat ten koste van FC Twente-middenvelder Felipe Gutiérrez, hij begint op de bank. Verdediger Gary Medel zal ook aan de aftrap verschijnen. Hij was een twijfelgeval door een spierblessure.

Opstellingen

Brazilië: Julio Cesar, Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Fernandinho, Marcelo, Hulk, Fred, Neymar, Oscar, Luiz Gustavo.

Chili: Bravo, Mena, Isla, Silva, Sanchez, Vidal, Vargas, Medel, Jara, Aranguiz, Dias.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen