"Mexico is slachtoffer van een gruwelijke fout"

Ger
30 juni 2014, 11:24

Mexico ging zondag voor de zesde opeenvolgende keer onderuit in de achtste finales van het WK. Het Nederlands elftal drukte de ploeg van bondscoach Miguel Herrera dankzij twee late treffers uit het toernooi. Mexicaanse media treuren na de uitschakeling.

"We domineerden 85 minuten, maar werden het slachtoffer van een gruwelijke fout van de scheidsrechter, die een onterechte penalty gaf", schrijft El Occidental over de beslissing van de Portugese arbiter Pedro Proença om na een val van Arjen Robben voor een strafschop te fluiten. "Het leidde tot een rivier van tranen bij de Mexicaanse supporters. Het is een nieuwe frustratie om weer vier jaar te moeten leven met een eliminatie in de achtste finales."

"Tot twee minuten voor tijd was Oranje uitgeschakeld en toen was daar de gelijkmaker. Mexico stond met één been in de kwartfinales, maar in de slotfase ging het mis", baalt La Prensa. "De vloek blijft bestaan. Het begon in 1994 in de Verenigde Staten en ook in Brazilië moeten we er weer aan geloven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen