Heerenveen gunt Finnbogason transfer: "Iedereen tevreden"

Ger
30 juni 2014, 11:46

De transfer van Alfred Finnbogason naar Real Sociedad wordt naar verwachting binnen enkele dagen beklonken. SC Heerenveen is al enige tijd met de Spaanse club in gesprek en inmiddels is het einde van de onderhandelingen in zicht. Dat heeft technisch directeur Hans Vonk laten weten.

Bij Sociedad ligt voor de 25-jarige Finnbogason een vijfjarige verbintenis klaar. "We moeten altijd nog een slag om de arm houden, maar ik verwacht de deal deze week af te ronden", zegt Vonk tegen Voetbal International. "Als het lukt, is iedereen tevreden. Alfred wil graag naar Spanje en de transfer gaat door op ónze voorwaarden, al klinkt dat meteen zo stoer."

Hoewel de Friezen de transfersom van naar verluidt acht miljoen euro niet volledig gaan herinvesteren, zal sowieso een opvolger voor de spits worden gehaald. "Hij was niet alleen onze topscorer, hij had ook nog de meeste assists op zijn naam", weet Vonk. "We hebben een lijstje met kandidaten die hem kunnen opvolgen. Maar we zullen zorgvuldig zijn en niet te snel handelen als dat niet nodig is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen