NAC is druk bezig: "Willen een stabiel jaar draaien"

30 juni 2014, 16:52

NAC Breda hoopt dat het op korte termijn het nodige transfernieuws naar buiten kan brengen. De club uit Breda is niet alleen druk bezig om de huurperiode van Chelsea-huurling Stipe Perica te verlengen, maar probeert ook de komst van Kingsley Boateng (AC Milan) te realiseren. De onderhandelingen met beide clubs bevinden zich in een vergevorderd stadium, zo meldt Voetbal International.

Boateng lijkt een driejarig contract te gaan tekenen bij NAC, dat zich eerder al wist te versterken met Andries Nopperts, Joeri de Kamps (beiden sc Heerenveen) en Erik Falkenburg (AZ). Hier blijft het niet bij, als het aan technisch directeur Graeme Rutjes ligt. "Wanneer het ons lukt om Perica en Boateng vast te leggen, willen we ons tenminste nog versterken met een nummer 4. We hebben de lijntjes uitgezet, maar nemen daarin wel onze tijd. We hebben weinig te besteden en willen daarom de juiste keuze maken."

Een extra linksachter zou ook niet misstaan, vindt Rutjes. "En dan is het budget in principe op. Tenzij we nog spelers van de hand doen. Al acht ik die kans klein", aldus de technisch directeur, die hoopt dat het een probleemloos seizoen wordt voor de Bredanaars: "We willen een stabiel jaar draaien, waarin het eindelijk eens rustig moet worden rond de club. De sportieve doelstelling? Een eindnotering ergens bovenin het rechterrijtje moet het streven zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen