Vitesse huurt jonge Braziliaanse rechtsback van Chelsea

30 juni 2014, 18:08

Vitesse verwelkomt wederom een speler van Chelsea op huurbasis. Oliveira Dos Santos Wallace, rechtsachter van The Blues, komt de selectie van Peter Bosz versterken. Hij wordt voor één jaar gehuurd door de Arnhemmers, die de komst van de Braziliaan via de officiële kanalen hebben bevestigd.

De twintigjarige Wallace, die in januari 2013 een verbintenis tekende bij Chelsea, werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan Internazionale. Voor deze huurperiode keerde de vleugelverdediger tijdelijk terug bij het Braziliaanse Fluminense, waar hij zijn carrière begon. Wallace is jeugdinternational van Brazilië en speelde in de nationale jeugdelftallen onder meer samen met Lucas Piazon, die vorig seizoen in het shirt van Vitesse speelde.

Technisch directeur Mo Allach is zeer te spreken over de derde zomeraanwinst van Vitesse: "Wallace is een jonge speler met veel talent. Hij past goed in de offensieve manier van spelen zoals wij die bij Vitesse willen hanteren. De komst van Wallace zorgt daarbij ook voor meer mogelijkheden in de verdediging en op het middenveld", aldus Allach.

Wallace zal in de loop van de voorbereiding aansluiten bij de hoofdmacht van Vitesse, als het papierwerk en het aanvragen van een werkvergunning afgerond is.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen