Suarez stelt brief op met excuses aan Chiellini

30 juni 2014, 19:37

Luis Suarez trok zich de afgelopen dagen terug in zijn ouderlijk huis. De Uruguayaan, die door de FIFA voor negen interlands en vier maanden geschorst werd wegens het bijtincident, heeft de situatie inmiddels kunnen relativeren en heeft besloten om een brief op te stellen. De tekst is gericht aan Giorgio Chiellini, de slachtoffer van de beet van Suarez.

"Ik ben een paar dagen thuis geweest bij mijn familie en heb daardoor de mogelijkheid gehad om rustig te worden en terug te kijken op het voorval tijdens Italië - Uruguay", zegt Suarez in zijn brief. "Los van de gevolgen en de tegenstrijdige verklaringen van de afgelopen dagen, is het een feit dat mijn collega Giorgio Chiellini de fysieke gevolgen van een beet tijdens een aanvaring met mij heeft moeten ondervinden", vervolgt hij.

Vervolgens maakt Suarez een opsomming van een drietal dingen die hij graag duidelijk wil maken: "Ik betreur de situatie ten zeerste, ik wil Chiellini en de gehele voetbalfamilie mijn excuses aanbieden en ik beloof het publiek dat een dergelijk incident nooit meer zal voorvallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen