NAC ziet talent Van Miert naar Willem II gaan

1 juli 2014, 16:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Thomas van Miert maakt een gevoelige overstap in het westen van Noord-Brabant. De 19-jarige middenvelder verruilt NAC Breda transfervrij voor Willem II, zo meldt de Bredase club via de officiële kanalen. Zijn contract in het Rat Verlegh Stadion liep deze zomer af.

Van Miert tekende medio 2011 een driejarige verbintenis bij NAC, waar hij werd gezien als het grootste talent binnen de jeugdopleiding in zijn leeftijdscategorie. De toenmalig jeugdinternational van Oranje verloor daarna echter het plezier in het voetbal en hing daarom zijn kicksen aan de wilgen. In oktober 2013 bedacht Van Miert zich en keerde hij terug bij NAC, maar vanwege blessures kwam hij niet verder dan twee optredens in de A1 van de Bredase ploeg.

NAC wilde desondanks graag met hem verder. "Thomas heeft echter aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging in een nieuwe omgeving. Dit heeft ertoe geleid dat hij zijn heil nu zoekt in Tilburg bij Willem II. NAC wenst Thomas veel succes met zijn loopbaan", meldt NAC in een verklaring.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen