Di Maria spreekt van verdiende overwinning

1 juli 2014, 22:24

Volgens matchwinner Angel Di Maria is de winst van Argentinië op Zwitserland verdiend. De speler van Real Madrid tekende dinsdag in de 118e minuut voor het winnende doelpunt (1-0) en schoot de Argentijnen daarmee naar de kwartfinales van het WK.

"We hebben alles gegeven", zei Di Maria na afloop tegen de verzamelde media. "We hebben onze hart en ziel op het veld gelegd. We hebben altijd in de wedstrijd gezeten en nooit een minuut verzaakt. Op basis daarvan hebben we denk ik verdiend gewonnen. We kregen veel kansen en hebben geloof ik maar één fout gemaakt, waardoor onze keeper in actie moest komen."

"Ik draag mijn goal op aan mijn vrouw en dochter, die hier waren om mij te steunen", aldus Di Maria.