Blatter waardeert excuses Suarez: "Dit is wel fair play"

3 juli 2014, 09:49

Sepp Blatter was niet gediend van de beet van Luis Suarez op het WK. Na het bijtincident benadrukte de baas van de FIFA dat het 'absoluut geen fair play' was van de Uruguayaan. Het feit dat de aanvaller zijn excuses aangeboden heeft aan slachtoffer Giorgio Chiellini, kan Blatter wel waarderen.

"Hij heeft zijn excuses aangeboden aan de voetbalfamilie. Dat is dan wel weer fair play", sprak Blatter op een evenement in Rio de Janeiro. "Dit laat wel zien dat hij een geweldige speler is. Ik hoop dat hij zijn voetbalcarrière weer zonder problemen kan oppakken", aldus de baas van de FIFA.

Suarez, die voor negen interlands en vier maanden geschorst werd en daarnaast een stadionverbod en een geldboete van ruim 82.000 euro opgelegd kreeg, bood afgelopen zaterdag zijn excuses aan met een brief op zijn Twitteraccount. Chiellini [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/258043/chiellini-hoopt-op-mildere-straf-suarez-het-is-vergeten/,_blank,reageerde] meteen, door te stellen dat 'alles vergeten is'. De Italiaan hoopt dat de schorsing van Suarez nog verminderd wordt.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen