"Emnes voelt zich hier thuis. Hij is een belangrijke versterking"

3 juli 2014, 11:43

Swansea City is meer dan tevreden over het feit dat Marvin Emnes op permanente basis voor de club uit Wales gaat spelen. Manager Garry Monk ziet de Nederlandse aanvaller als een 'belangrijke' toevoeging voor de selectie.

De coach is zeer te spreken over de kwaliteiten van de 26-jarige Emnes, die de vorige twee seizoenen al op huurbasis uitkwam voor Swansea. "Het is een belangrijke versterking. Ik ben zeer blij met hem. Hij was altijd degene die we graag in het veld wilden brengen, ik ben dankbaar voor het feit dat hij een akkoord heeft bereikt. Hij past hier goed."

Monk denkt dat ook Emnes verheugd is met het contractnieuws. "Ik denk dat hij zich hier thuis voelt. Het is een goede jongen. Hij werkt hard en zal hier zijn stempel drukken", aldus de coach, die in een eerder stadium al Bafetimbi Gomis en Lukasz Fabianski als zomeraanwinsten verwelkomde.

Emnes, geboren Rotterdammer, is afkomstig van Middlesbrough, waar hij al sinds de zomer van 2008 onder contract stond. Hij tekende voor drie seizoenen bij Swansea.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen