Van Gaal: "Sneijder maakte er al vijf op de training"

5 juli 2014, 08:30

Als Oranje in de wedstrijd tegen Costa Rica een vrije trap krijgt op een kansrijke positie, zal Wesley Sneijder vermoedelijk plaatsnemen achter de bal. De middenvelder heeft tijdens trainingen al meerdere keren laten zien dat hij ballen erin kan krullen, liet coach Louis van Gaal in aanloop naar het duel in Salvador weten.

Van Gaal is blij met Sneijder dit WK. "Hij is hier heel fit gekomen, daar ben ik blij verrast over. Over zijn spel ook. Hij heeft zijn bijdrage, zoals iedere speler zijn bijdrage heeft. Hij is één van de oudere spelers in de selectie die leiding geeft aan de rest. Als coach kan ik alleen maar blij zijn met de manier waarop hij dat doet."

Tegen Mexico pikte Sneijder eindelijk zijn eerste doelpuntje van het toernooi mee. Hij schoot in de slotfase vanaf een meter of vijftien snoeihard raak. "Ik was niet verrast door dat doelpunt, want ik weet dat hij de traptechniek heeft om dit soort goals te maken. Dat weet iedereen. Als we tegen Costa Rica een vrije trap krijgen, sta ik er niet van te kijken als hij die er ook inschiet. Op de training heeft hij er op die wijze al vijf gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen