Zúñiga breekt rug Neymar: "Was normale beweging"

5 juli 2014, 03:54

Juan Zúñiga doet er goed aan om Brazilië zo snel mogelijk te verlaten. De Colombiaan plantte in de slotfase van de wedstrijd tegen Brazilië zijn knie in de onderrug van het Braziliaanse troetelkind Neymar, die daarbij een gebroken ruggenwervel op blijkt te hebben gelopen. Hij mist daardoor het restant van dit toernooi.

De blessure is een enorme klap voor Brazilië, dat dit WK voor een groot deel afhankelijk was van wonderkind Neymar. Zúñiga beweert dat van kwade opzet geen sprake was. "Het was een normale beweging, nooit bedoeld om de speler te blesseren", zegt hij over de actie waarbij hij de ruggenwervel van zijn tegenstander brak. "Ik doe alles om de eer van mijn land te verdedigen, maar zonder de bedoeling om tegenstanders pijn te doen."

Na de actie van Zúñiga verliet Neymar huilend en per brancard het veld, in het ziekenhuis volgde enkele uren later de diagnose. "Ik had echt niet verwacht dat hij zijn ruggenwervel gebroken zouden hebben. Het is heel triest voor de speler. Hopelijk, met Gods hulp, komt hij sterker terug. Iedereen weet dat hij een enorm talent is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen