Oscar baalt van wegvallen Neymar: "Zal gemist worden"

5 juli 2014, 11:21

De euforie in het kamp van de Brazilianen na de zege op Colombia was groot, maar maakte al snel plaats voor teleurstelling. Enkele uren na afloop van de kwartfinale werd duidelijk dat het WK er voor sterspeler Neymar op zit. Ploeggenoot Oscar spreekt van een grote aderlating, maar verwacht niet dat Duitsland de ploeg in de halve finale zal onderschatten.

"Ze weten dat we meer zijn dan Neymar", zei de Braziliaanse middenvelder na afloop van de zege. "Ze weten dat we goed hebben gespeeld als collectief. Natuurlijk is het wegvallen van Neymar een groot verlies, maar ze weten dat ze tegen heel Brazilië spelen, niet alleen tegen Neymar."

Toch benadrukt de spelmaker dat wegvallen van de buitenspeler behoorlijk slecht nieuws is. "We zijn allemaal terneergeslagen vanwege het nieuws over Neymar. Hij is een geweldige gozer, zowel op als naast het veld. Hij zal gemist worden, maar we kunnen niet verdrietig zijn. We staan in de halve finale. We moeten tegen Duitsland weer als collectief opereren en ze proberen te verslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen