Zúñiga heeft boodschap voor Neymar: "Ik bewonder je"

5 juli 2014, 20:04

Juan Zúñiga is er verantwoordelijk voor dat Neymar het restant van het WK aan zich voorbij moet laten gaan wegens een gebroken rugwervel. De Colombiaan, die zelfs doosbedreigingen ontving naar aanleiding van zijn charge jegens de Braziliaanse sterspeler, stuurde Neymar een boodschap, waarin hij nogmaals benadrukte dat er geen opzet in het spel was.

"Vanuit het trainingskamp van Colombia in Cota wil ik zeggen dat ik diep spijt heb van de blessure voor Neymar", sprak Zúñiga op Twitter en Instagram. "Toch wil ik zeggen dat het een normale wedstrijdsituatie was, waarin er geen sprake was van opzet. Ik heb een speciale boodschap voor Neymar", zei de Colombiaan.

De boodschap van Zúñiga aan Neymar luidt als volgt: "Ik bewonder en respecteer je en beschouw je als een van de beste spelers ter wereld. Ik hoop dat je snel terugkeert en dat we weer kunnen genieten van de voetbalsport, wat ik al twaalf jaar als prof doe."

De FIFA startte reeds een onderzoek naar de overtreding van Zúñiga op Neymar, in de kwartfinale tussen Colombia en Brazilië (1-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen