Higuaín schiet Argentinië naar halve finale tegen zwak België

5 juli 2014, 20:06   Bijgewerkt: 5 juli 2014, 20:19

Argentinië heeft België dankzij een vroeg doelpunt van Gonzalo Higuaín verslagen in de kwartfinales van het WK. De Belgen creëerden weinig kansen en zagen hun Zuid-Amerikaanse tegenstander gemakkelijk overeind blijven. De Argentijnen zullen door deze 1-0 overwinning in de halve finale aantreden tegen Nederland of Costa Rica.

De 1-0 van Higuaín was meteen ook de ruststand na een eerste helft waarin België onmachtig was. De ploeg van Marc Wilmots kreeg nog wel een goede kans via Kevin Mirallas na een scherpe voorzet van Vertonghen, de aanvaller kopte echter nipt naast. Ook Argentinië kreeg nog een domper te verwerken in het eerste bedrijf want voor Di María duurde de wedstrijd niet langer dan een halfuur wegens een blessure.

Toen België het slotoffensief inzette kreeg Messi in de counter een enorme mogelijkheid om zijn land in veilige haven te schieten. De sterspeler van FC Barcelona faalde echter oog in oog met Thibaut Courtois. Daarna hadden de Belgen nog even hoop, maar wist het niet meer te scoren, eindstand: 1-0. Mocht Nederland winnen van Costa Rica dan treft het dus Argentinië in de halve finale, die woensdag op het programma staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen