Martins Indi: "Stopte ik, dan raakte ik mijn hamstring kwijt"

6 juli 2014, 02:49   Bijgewerkt: 6 juli 2014, 14:48

Bruno Martins Indi leek in de verlenging van Nederland-Costa Rica met vuur te spelen. De verdediger zette ogenschijnlijk een hard blok bij Bryan Ruiz, terwijl hij al een gele kaart op zak had. Een tweede gele kaart leek een mogelijkheid, maar volgens de verdediger van Feyenoord was er weinig aan de hand.

"Ik had natuurlijk al geel en tegenstanders probeerden iets bij me uit te lokken", zei hij in Salvador tegen de verzamelde media. "Hij liep gewoon tegen mij aan, ik kon moeilijk in één keer stoppen. Als ik was gestopt, was ik mijn hamstring kwijt geweest."

Martins Indi was, zoals alle internationals, vanzelfsprekend verguld dat Oranje het moeizame duel naar zich toe wist te trekken. "We verdienden te winnen", vindt hij. "We kregen veel kansen, maar Costa Rica had een goede keeper. Uiteindelijk kregen zij, in de slotfase, ook nog een grote kans. Jasper Cillessen heeft ons daar gered."

Diezelfde Cillessen werd vlak daarna gewisseld door Tim Krul, omdat de keeper van Newcastle United volgens de technische staf beter was in een strafschoppenserie. "Toen Tim erin kwam, wist ik dat hij het ging doen", zegt Martins Indi. "Hij is een heel goede keeper, we hebben hier ook op getraind. Ik niet, de andere jongens wel. Ik stond niet op het lijstje met mogelijke penaltynemers, nee. De eerste vijf waren bij iedereen bekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen