Scolari: "Neymar zei dat hij benen niet meer voelde"

6 juli 2014, 10:41

Neymar beleefde vrijdag angstige momenten in de slotfase van de gewonnen WK-kwartfinale tegen Colombia (2-1). De vedette van Brazilië kreeg een knietje in de rug van Camilo Zuniga en kon daarna zijn benen niet meer voelen, zo zei hij tegen ploeggenoot Marcelo. Dat vertelt bondscoach Luiz Felipe Scolari zondag tegen Marca.

"Hij zei: 'ik kan mijn benen niet voelen'", aldus Scolari. "Marcelo was bang en riep de dokter erbij, maar die kon in de verwarring niet snel het veld op komen. Het beeld van Neymar dat hij per brancard werd afgevoerd, in tranen, was heel schokkend. Neymar was één van onze referentiespelers, want hij kan voor elk team het verschil maken."

"We zitten nu in een situatie waarin we iets kwijt zijn wat we niet wilden missen, zeker niet voor een halve finale en finale", vervolgt Scolari, die hoopt dat Neymar dinsdag in de halve eindstrijd tegen Duitsland in het stadion kan zijn. "Als het lukt, zal hij er zijn. Op de bank of op de tribune. Het zal afhangen van zijn fysieke gesteldheid in de komende dagen."

Neymar hield aan de charge van Zuniga een gebroken ruggenwervel over en komt dit WK niet meer in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen