Neymar: "Teamgenoten zullen mijn droom laten uitkomen"

6 juli 2014, 18:50

Neymar heeft zondag voor het eerst sinds hij in de gewonnen kwartfinale tegen Colombia (2-1) een gebroken rugwervel opliep van zich laten horen. In een videoboodschap vanuit het ziekenhuis in Fortaleza bedankt de Braziliaan steunbetuigers.

"Brazilianen, spelers, de technische staf en alle fans. Dit is een zware tijd. Ik kan nauwelijks onder woorden brengen wat er allemaal door mijn hoofd gaat. Bedankt voor jullie steunbetuigingen. Ik wil jullie vertellen dat ik zo snel mogelijk weer terugkeer op het veld", aldus Neymar.

Neymar vertrouwt nog altijd op een goede afloop van het WK voor Brazilië. "Maar mijn droom is niet in duigen gevallen. Mijn teamgenoten zullen ervoor zorgen dat mijn droom uitkomt. We worden wereldkampioen. Mijn andere droom is het spelen van een finale op een WK. Dat kan nu helaas niet uitkomen, maar ik zal erbij zijn als mijn teamgenoten de wereldtitel winnen. Bedankt allemaal."

Brazilië speelt komende dinsdag in Belo Horizonte de halve finale tegen Duitsland. Scolari wil dat Neymar plaatsneemt op de bank, voor morele steun.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen