Lukaku denkt aan vertrek bij Chelsea: "Er is veel interesse"

Ger
7 juli 2014, 10:50

Romelu Lukaku staat mogelijk voor een vertrek bij Chelsea. De spits werd de afgelopen twee seizoenen tijdelijk bij andere clubs ondergebracht, maar hij heeft geen zin in een nieuwe uitleenbeurt. Bij Chelsea is het de vraag of Lukaku een rol heeft in de plannen van manager José Mourinho.

"Ik wil niet meer uitgeleend worden. Ik ben 21 jaar en heb nu al twee seizoenen als huurspeler meegemaakt. Dat geldt ook voor Thibaut Courtois en hij wordt wellicht de vaste eerste doelman van Chelsea. Kevin De Bruyne was ook verhuurd en heeft zijn definitieve transfer naar Wolfsburg afgedwongen. Zij zijn allebei vrij in hun hoofd, dat gevoel wil ik nu ook", zegt Lukaku in de Belgische kranten.

De Belgische international heeft naar eigen zeggen over belangstelling niet te klagen. "Ik heb een paar ideeën, maar ik wil dat alles sereen verloopt. Ik wil niet in conflict vertrekken. De clubs moeten eerst onderhandelen. We zien wel, er is veel interesse. Ik moet gewoon de juiste beslissing nemen."

Lukaku was met de Rode Duivels actief op het WK in Brazilië. De spits, die niet in iedere wedstrijd op een basisplek kon rekenen, werd met zijn land in de kwartfinales uitgeschakeld door Argentinië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen