Real Madrid-legende Alfredo Di Stefano (88) overleden

7 juli 2014, 17:38   Bijgewerkt: 7 juli 2014, 22:32

Alfredo Di Stefano is vandaag (maandag) in een ziekenhuis in Madrid overleden. De erevoorzitter van Real Madrid werd twee dagen geleden gereanimeerd na een zware hartaanval en raakte in coma, waar hij niet meer van hersteld is. Dat heeft Real Madrid via de officiële kanalen bevestigd.

Di Stefano werd afgelopen vrijdag 88 jaar. In de jaren vijftig en zestig boekte hij grote successen met Real Madrid, waar hij erevoorzitter was. Bij die club was hij aanwezig bij de presentaties van nieuwe aankopen. Met De Koninklijke schreef hij vijf maal op rij de Europa Cup 1 op zijn naam. De Spanjaard met Argentijnse roots was trefzeker in alle finales. Hij kroonde zich acht maal tot kampioen van Spanje met de Madrileense grootmacht. In 1957 en 1959 werd hij uitgeroepen tot beste speler van Europa. 

Di Stefano kreeg zondag nog bezoek van Real-voorzitter Florentino Pérez in het ziekenhuis. "Het is goed om te zien dat zijn situatie stabiel is", zei Pérez op de clubsite. "We zijn natuurlijk bezorgd, maar ook hoopvol." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen