NAC Breda tevreden over testspelers Damcevski en Katsetis

7 juli 2014, 20:46

Bij NAC Breda is men zeer te spreken over de testspelers Aleksandar Damcevski en Paul Katsetis. De twee voetballers hebben een week meegetraind bij de eredivisionist en een goede indruk achtergelaten. Dat laat NAC bij monde van technisch directeur Graeme Rutjes weten.

"Hij heeft het perfecte postuur voor een verdediger. Het is een grote, sterke verdediger met een prima techniek", vertelt Rutjes op de clubsite over Damcevski. "Hij heeft een goed spelinzicht en zoekt altijd de voetballende oplossing, als het kan naar voren. We moeten hem echter nog vaker in actie zien, met name als het gaat om bijvoorbeeld duelkracht. Dat is in dit soort oefenwedstrijden nog lastig te beoordelen."

Ook over middenvelder Paul Katseris is Rutjes te spreken. "Paul is een groot talent en we wilden hem graag een kans geven om dat aan ons te laten zien. Of er uiteindelijk een contract uitrolt is nog niet te zeggen, maar hij werkt hard en laat zien dat hij niet voor niets als talent werd betiteld."

NAC legde vorige week Kingsley Boateng vast. De 20-jarige middenvelder kwam over van AC Milan en scoorde in zijn eerste oefenwedstrijd direct.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen