Koster blij met uitdaging bij Jong Oranje: "Fantastisch"

8 juli 2014, 09:21

Adrie Koster kan niet wachten om te starten als coach van Jong Oranje. De 59-jarige oefenmeester werd door de KNVB aangesteld als opvolger van Albert Stuivenberg, die Louis van Gaal gaat assisteren Manchester United. Koster, in 2012 al coach van de Oranje-beloften, tekende een contract tot en met het EK in 2017.

"Ik kijk er enorm naar uit met deze talentvolle groep te werken", stelt Koster via de officiële kanalen van de KNVB. "In 2012 was ik coach van het Nederlands beloftenelftal en weet daardoor dat het werken met de beste talenten van Nederland fantastisch is. Ons doel op korte termijn is kwalificatie voor het EK. Daar heb ik alle vertrouwen in, want we staan er goed voor", aldus de coach, die doelt op de eerste plaats in de kwalificatiereeks.

Vanuit de KNVB wordt er zeer positief gereageerd op de aanstelling van de oud-coach van onder meer Roda JC, Helmond Sport, TOP Oss, Excelsior, VVV Venlo, RKC Waalwijk en Club Brugge. "Jong Oranje krijgt in de persoon van Koster een zeer ervaren trainer. Hij is al 29 jaar in verschillende functies en bij meerdere clubs actief als trainer. Een belangrijke reden voor de KNVB om Koster aan te trekken, is dat hij naast zijn ruime ervaring als hoofdcoach bij zowel het Nederlands beloftenelftal als de beloften van Ajax bewezen heeft goed met jonge, talentvolle spelers te kunnen werken", aldus Jelle Goes, technisch manager van de KNVB.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen