Mancini houdt vertrouwen in 'goede jongen' Balotelli

8 juli 2014, 11:43

Mario Balotelli werd na een uitermate teleurstellend verlopen WK getrakteerd op een overdosis kritiek. De discutabele rol van de extravagante spits bij Italië werd uitgebreid besproken. Roberto Mancini, voormalig trainer van de spits, denkt dat er voor Balotelli nog steeds een toekomst bij de Italiaanse ploeg is weggelegd.

Mancini, die gezien wordt als een kandidaat om de vertrokken Cesare Prandelli op te volgen bij La Squadra Azzurra, denkt dat het wel goed komt met Balotelli. "Hij is een goede jongen met een goede ziel, maar hij moet begrijpen dat de tijd gaat dingen in zijn carrière", aldus de coach, die zowel bij bij Manchester City als Internazionale samenwerkte met Super Mario.

"Hij kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de uitschakeling van de nationale ploeg. Twee jaar geleden schonk hij ons een plaats in de EK-finale", herinnert Mancini zich. "Het is een geweldige speler, die af ten toe fouten heeft gemaakt. Hij moet beseffen dat hij goed moet trainen, zich altijd moet concentreren en een gezond leven moet leiden. Ik heb gelezen dat hij verloofd is, misschien is dat een kantelpunt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen