Silva doet er nog een schepje bovenop: "Laf van Zúñiga"

8 juli 2014, 12:53

Juan Zúñiga weet ondertussen wel dat zijn overtreding op Neymar hem allesbehalve in dank wordt afgenomen door heel Brazilië, dat haar sterspeler in het restant van het toernooi moet missen vanwege een gebroken rugwervel. Thiago Silva, de aanvoerder van Brazilië, vindt dat er nog niet genoeg over gezegd is.

De Colombiaans international zorgde er met een knietje in de rug van Neymar voor dat de Brazilianen niet meer over Neymar kunnen beschikken. De speler van Napoli kreeg veel verwijten naar zijn hoofd geslingerd en werd zelfs met de dood bedreigd. De FIFA stelde een onderzoek in naar de charge van Zúñiga, maar zag af van een schorsing. "Dit is het besluit van de FIFA en die moeten we respecteren", sprak Silva hierover.

De aanvoerder van de Selecão is niet gediend van de wijze waarop Zúñiga zijn tegenstander bejegende tijdens Brazilië - Colombia (2-1). "Het was een laffe tackle. Je houdt je knie niet zo hoog zonder dat je geen dergelijke situatie wil veroorzaken. Het is niet normaal", aldus Silva, die in de halve finale tegen Duitsland (vanavond, 22.00 uur) niet in actie kan komen wegens een schorsing. "Dante is een goede vervanger", denkt de speler van Paris Saint Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen