Kuipers gaat terug naar Brazilië bij finaleplaats Oranje

8 juli 2014, 13:56

Björn Kuipers is met zijn assistenten Erwin Zeinstra en Sander van Roekel weer gearriveerd in Nederland. Aangezien het Nederlands elftal de halve finale bereikt heeft, hoeft het arbitrale team niet meer in actie te komen in Brazilië. Mocht Oranje de finale van het WK halen, dan zal Kuipers terugkeren als supporter.

"Het is zuur dat we naar huis moesten", sprak Kuipers volgens de NOS bij terugkomst in Nederland. "Ik denk dat we prima kans maakten op de finale. Maar dat zijn nu eenmaal de regels. We hadden een verdomd goede reden om in het vliegtuig te stappen. Als Nederland de finale haalt, gaan we weer terug om die bij te wonen. Dat hadden we in een vroegtijdig stadium al afgesproken met de KNVB'', geeft de scheidsrechter uit Oldenzaal aan.

Kuipers kijkt met goede gevoelens terug op zijn WK-optredens: "Ik ben zeer tevreden en trots op wat we bereikt hebben", aldus de arbiter, die zeer te spreken is van de innovaties in de voetbalsport: "De spuitbus en de doellijntechnologie hebben prima gewerkt. We zijn daar bijzonder blij mee."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen