Fledderus terug in Almelo: "Voelde direct vertrouwd"

8 juli 2014, 17:03

Na drie jaar bij Roda JC Kerkrade te hebben gevoetbald, keerde Mark-Jan Fledderus vorige maand terug bij Heracles Almelo. De 31-jarige middenvelder vindt het 'bijzonder' om terug te zijn in het Polman Stadion.

"Ik heb hier tussen 2008 en 2011 drie mooie jaren gehad en ik heb hier altijd met veel plezier gevoetbald", zegt Fledderus op de Heracles-website. "Het voelde ook direct weer vertrouwd. Natuurlijk is er wat betreft de selectie veel veranderd, maar dat is normaal in de voetballerij. Om de selectie heen is alles nog een beetje hetzelfde gebleven, qua mensen die hier werken. Het is ook goed dat er op dat vlak weinig verloop is."

Fledderus degradeerde afgelopen seizoen met Roda JC uit de Eredivisie en vertrok met pijn in het hart uit Kerkrade. "Mijn gezin en ik woonden met veel plezier in Maastricht. We hadden ook plannen om daar te blijven na mijn carrière en mijn maatschappelijke carrière daar voort te zetten. Ik had nog een tweejarig contract bij Roda JC. De club wilde me graag houden, maar ik wilde graag in de Eredivisie spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen