Duitsland vernedert Brazilië met 1-7 en is finalist

8 juli 2014, 23:53   Bijgewerkt: 9 juli 2014, 00:07

Duitsland heeft Brazilië meedogenloos en keihard op de pijnbank gelegd. In de eerste halve finale van dit WK werd het gastland volledig vernederd door een geweldige Mannschaft: 1-7.

Het volkslied van de Selecao zorgt er altijd voor dat je meteen met 1-0 achterstaat. Het was weer een moment vol kippenvel, toen alle tienduizenden supporters en de elf spelers hartstochtelijk meezongen met de vaderlandse teksten. Maar de tranen van trots veranderden binnen korte tijd in tranen van ontroostbaar verdriet. Want wat er vlak na het beginsignaal gebeurde, had niemand kunnen voorspellen. Thomas Müller zette Duitsland binnen tien minuten al op voorsprong. Hij schoot een corner van Toni Kroos feilloos in de hoek, zonder door ook maar iemand gedekt te worden. Dat kwam meteen als een klap aan bij de Brazilianen. Maar het werd nog veel en veel erger.

{image[296282][right-half][]}Die Mannschaft veranderde in een dodelijke voetbalmachine die niet te stoppen was. Miroslav Klose stuitte eerst nog op doelman Julio Cesar, maar kon daarna alsnog scoren: 0-2. Vervolgens moest je echt goed blijven opletten om geen doelpunt te missen. Regisseur Kroos mikte de bal op geweldige wijze in de hoek, dankzij zijn typische trap vol effect, en maakte vervolgens ook meteen de vierde treffer. Een ware nachtmerrie voor de Braziliaanse fans, de tienduizenden trouwe landgenoten. Ongeloof op de tribune, overal. Vlak erna deelde Duitsland nog een vijfde klap uit. Sami Khedira sloot de eerste helft af met een uitstekend schot laag in de hoek. Ruststand: 0-5.   

fans supporters publiek

fans supporters publiek

Een ware nachtmerrie voor alle Brazilianen. Duitsland vernedert het gastland dankzij een monsterscore en staat overtuigend in de finale van dit WK.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen