Scolari: "Nog steeds iets om voor te spelen"

9 juli 2014, 00:55

Brazilië-bondscoach Luiz Felipe Scolari steekt de hand in eigen boezem, na de 1-7 nederlaag tegen Duitsland in de halve finale van het WK. "Wie hier verantwoordelijk voor is? Ik", luidt de duidelijke taal van de oefenmeester tegenover de verzamelde media.

"We zijn allemaal schuldig aan dit rampzalige resultaat, maar degene die de opstelling maakt en de tactiek uitstippelt ben ik. Het waren mijn beslissingen", vervolgt Scolari. "We hebben ons best gedaan, maar we speelden tegen een geweldig Duitsland."

"Zelfs de Duitsers zullen je niet kunnen vertellen hoe dit mogelijk is, maar het is vanwege hun grote vaardigheden en daar moeten we respect voor hebben. Ik vraag het Braziliaanse volk om vergiffenis voor deze prestatie. Wij bedanken de fans, want ook al sta je met vijf, zes of zeven goals achter, ze zijn ons altijd blijven steunen. Het spijt me dat we de finale niet hebben kunnen halen, maar we gaan nu proberen de wedstrijd om de derde plek te winnen. We hebben nog steeds iets om voor te spelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen