Rutten reageert: "Dost is een goede voetballer, ja"

9 juli 2014, 08:32

Feyenoord won dinsdagavond het oefenduel met de amateurs van FC Horst met 8-0. Fred Rutten, de nieuwe coach van de Rotterdammers, was content met het optreden van zijn ploeg, in tegenstelling tot de vorige oefenwedstrijd (1-0 tegen VOC). "Het zag er aardig uit."

"Het spel was van een ander niveau dan de vorige keer", analyseerde Rutten na afloop van de vriendschappelijke wedstrijd tegenover RTV Rijnmond. "Alleen jammer dat we geen dubbele cijfers neerzetten", stelt de trainer, die de conditie van zijn spelers nog wel wat wil bijschaven: "Fysiek moeten de spelers nog bijtrekken. Het is de bedoeling om daar aan te werken de komende dagen."

Feyenoord heeft de afspraak gemaakt met de internationals dat ze na het WK direct terugkeren. Hier is Rutten blij mee: "Ik gun de spelers hun vrijheid en vakantie, maar het is allemaal heel dubbel. In het belang van Feyenoord is dit een goede beslissing. Ik kan me ook niet voorstellen dat de spelers de voorronde van de Champions League willen missen."

Graziano Pellè maakte twee doelpunten tegen Horst. De Italiaanse spits lijkt te vertrekken bij Feyenoord, dat Bas Dost (VfL Wolfsburg) op het oog zou hebben als diens vervanger. "Hoelang Pellè nog de spits van Feyenoord is weet ik niet, maar zoals hij zich nu gedraagt laat zien dat hij niet snel weg wil", zegt Rutten over Pellè. Hij reageert niet op de Dost-geruchten: "Ik ga niet in op speculaties, maar Dost is een goede voetballer, ja."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen