Robben: "Duel om derde plaats kan me gestolen worden"

Ger
10 juli 2014, 01:11

Arjen Robben wist het verschil niet te maken in de halve finale van het WK. De aanvaller, die Oranje al het hele toernooi bij de hand had genomen, kon geen gaatje vinden in de stugge defensie van Argentinië. Hoewel de Groninger baalt van de uitschakeling na strafschoppen, looft hij het optreden van zijn ploeg.

"Ik denk dat we heel snel moeten omschakelen. We kunnen ongelooflijk trots zijn", ziet Robben tegenover de NOS al enkele minuten na de wedstrijd het totaalplaatje. "Nu overheerst de teleurstelling, maar we hebben als team echt alles gegeven. Dat manier waarop we er nu uitgaan is klote, maar niemand valt iets te verwijten. We speelden een prima wedstrijd en waren fitter dan Argentinië. We kregen kleine kansjes, maar een treffer bleef uit."

Oranje komt dit WK ondanks de nederlaag toch nog een keer in actie. Zaterdag wacht een wedstrijd om de derde plaats tegen Brazilië. Robben kijkt niet bepaald uit naar dat duel. "Die wedstrijd kan me gestolen worden, we wilden wereldkampioen worden. Dat duel mogen ze wat mij betreft afschaffen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen