Atlético rondt transfer Mandzukic af: "Een winnaar"

10 juli 2014, 15:45

Mario Mandzukic treedt definitief in de voetsporen van Fernando Torres, Radamel Falcao, David Villa en Diego Costa. Atlético Madrid heeft de details rondom de transfer van de Kroaat afgerond. Naar verluidt strijkt Bayern München een slordige 22 miljoen euro op voor de spits.

De transfer leek al zo goed als zeker plaats te gaan vinden. Alleen een medische keuring kon de komst van Mandzukic nog in de weg staan voor Atlético, maar deze heeft de spits inmiddels met succes doorstaan. Na het afleggen van de medische tests heeft hij een vierjarig contract getekend in Madrid. De 28-jarige spits werd in 2012 door Bayern weggeplukt bij VfL Wolfsburg. In het shirt van de Duitse recordkampioen scoorde hij de afgelopen twee seizoenen 47 doelpunten.

De 52-voudig international (15 doelpunten) van Kroatië wordt gezien als een zeer gewenste toevoeging, zo geeft technisch directeur José Luis Pérez Caminero aan: "Het is geweldig nieuws, hij heeft de eigenschappen die we zochten in onze nieuwe spits. Hij is sterk, kan hoge ballen controleren en heeft een krachtig schot. Hij is een winnaar, hij is gewend om titels in de wacht te slepen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen