Beerens gepresenteerd bij Hertha: "Dit was mijn doel"

11 juli 2014, 18:21

Hertha BSC heeft de komst van Roy Beerens vrijdagmiddag officieel gemaakt. De 26-jarige aanvaller, die de afgelopen seizoenen in het shirt van AZ speelde, heeft zijn krabbel gezet onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2017 aan de Berlijnse club verbindt.

"Roy Beerens is een typische buitenspeler, die sterk is in één-tegen-één situaties", sprak Michael Preetz, sportief directeur bij Hertha BSC, over de zomeraanwinst. Joh Luhukay, de Nederlandse coach van Hertha, is zeer te spreken over de komst van Beerens: "Roy is in Alkmaar al gestart met de voorbereiding. Dat is geweldig, omdat hij daarom naadloos kan aansluiten bij onze training. Ik ben er zeker van dat hij er wat van zal maken, op onze rechterflank."

De vleugelaanvaller is blij met zijn stap naar de Bundesliga: "Ik ben blij dat alles is afgerond. Ik kijk ernaar uit om voor Hertha en in deze competitie te spelen. Dit was mijn doel. Hertha is een geweldige club met geweldige fans en Berlijn is een zeer mooie stad. Ik ben ontzettend enthousiast", aldus Beerens, die vrijdag medisch gekeurd werd in Berlijn.

In 230 eredivisiewedstrijden scoorde Beerens 43 keer. Dit deed hij voor PSV, NEC, sc Heerenveen en AZ. Bij Hertha zal hij met het rugnummer 27 spelen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen