Brazilië gaat tegen Oranje op jacht naar eerherstel

11 juli 2014, 22:34

De stofwolken zijn nog nauwelijks opgetrokken in Brazilië, na de abominabele 1-7 nederlaag tegen Duitsland. Zaterdag (22.00 uur Nederlandse tijd) krijgt de Seleção de kans om zich te revancheren, in de troostfinale tegen het Nederlands elftal. Brazilië gaat op jacht naar eerherstel, geeft bondscoach Luiz Felipe Scolari aan.

Brazilië werd volledig voor schut gezet door Duitsland, dat de WK-droom van de Brazilianen omtoverde tot een regelrechte nachtmerrie. "Ik weet dat mijn carrière gebrandmerkt is door deze nederlaag, maar we moeten verder en aan ons volgende doel denken. Dat is de wedstrijd van zaterdag in Brasília", stelt Scolari, die volop bekritiseerd werd in zijn voetbalgekke natie, na het debacle tegen Duitsland.

"Ik weet dat het een veel kleinere droom is dan degene die we aanvankelijk voor ogen hadden, maar we moeten het shirt van onze nationale ploeg eren", vervolgt Scolari, die na de wedstrijd tegen Oranje met de Braziliaanse voetbalfederatie om tafel zal gaan om zijn toekomst bij de Goddelijke Kanaries te bespreken. De trainer dekt zich alvast in: "We hebben de halve finales bereikt, de top vier van de wereld."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen