Scolari gaat opstelling op 'twee of drie' posities wijzigen

12 juli 2014, 09:39

De Braziliaanse bondscoach Luiz Felipe Scolari zal zijn opstelling op enkele posities wijzigen voor het duel met Nederland, zo heeft hij op de persconferentie duidelijk gemaakt. De keuzeheer kondigde 'twee of drie' veranderingen aan ten opzichte van het halve finaleduel met Duitsland, dat met 1-7 verloren ging.

Aanvoerder Thiago Silva zal na zijn schorsing terugkeren in de ploeg, al sloeg de verdediger de oefensessie van vrijdag over. De hevig bekritiseerde Fred verdwijnt waarschijnlijk uit het elftal, net als Hulk en Bernard. Scolari kiest voor het duel om de derde plaats voor Willian, Jô en Ramires.

Brazilië is tegen Nederland uit op eerherstel na de pijnlijke nederlaag tegen de Duitsers. "We willen onze eer en waardigheid terug", liet Thiago Silva optekenen op de persconferentie. "Dit shirt met de vijf sterren verdient namelijk respect. We zijn daarom zeer gemotiveerd om tegen Nederland voor de winst te gaan. We treffen een sterke tegenstander, die zomaar in de finale tegenover Duitsland had kunnen staan. In 2010 hebben we op het WK al van Oranje verloren, ik wil dat niet nog een keer meemaken."

Vermoedelijke opstelling Brazilië:

Julio César; Maicon, David Luiz, Thiago Silva en Marcelo; Fernandinho, Ramires en Luiz Gustavo; Oscar, Jô en Willian.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen