Sabella weigert te treuren: "Enorm trots op mijn ploeg"

14 juli 2014, 01:15

Bondscoach Alejandro Sabella heeft ondanks het verlies in de WK-finale tegen Duitsland (0-1) genoten van de prestatie van 'zijn' Argentinië. De Argentijn sprak kort na afloop zijn trots uit. "Ik ben verdrietig omdat we het toernooi niet hebben gewonnen", aldus Sabella. "Toch ben ik enorm trots op mijn ploeg. We hebben een geweldige finale gespeeld."

Sabella hoopt dat zijn spelers ondanks het verlies kunnen genieten van hun prestatie. "Ik wil mijn spelers feliciteren. Ze hebben hun land trots gemaakt. We hebben alles gegeven op dit toernooi. Ik denk dat de mensen thuis dat enorm waarderen. Resultaten zijn uiteindelijk van secundair belang…"

De keuzeheer feliciteerde Duitsland met de overwinning, maar zag dat Argentinië ook kansen kreeg op de overwinning. "We hebben verloren van een geweldige ploeg. We deden het goed, maar moesten in de verlenging toch ons hoofd buigen. Helaas, want we hebben onze kansen gehad. Maar nogmaals: ik kijk trots terug op dit toernooi. We hebben het geweldig gedaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen