Feyenoord strikt 'zeer ervaren en uitstekende' Boulahrouz

14 juli 2014, 12:39

Feyenoord heeft een stukje routine aan de selectie toegevoegd. De Rotterdamse club heeft met Khalid Boulahrouz (32) overeenstemming bereikt over een contract voor één jaar, met optie voor nog een seizoen. De voormalig Oranje-international komt transfervrij over van het Deense Brøndby IF.

"Met Khalid halen we een zeer ervaren en uitstekende verdediger in huis", zegt technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord. "Zijn carrière heeft hem langs diverse gerenommeerde clubs in de grote competities van Europa gevoerd, terwijl hij ook twee WK's en een EK achter zijn naam heeft staan. Hij is topfit en bovendien op meerdere posities in de defensie inzetbaar. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij ook van grote waarde zijn voor de ontwikkeling van de jongere spelers in onze selectie. Wij zien in Khalid een zeer welkome versterking voor dit team en we zijn ervan overtuigd dat Feyenoord veel plezier aan hem gaat beleven."

In het verleden speelde Boulahrouz, 35-voudig international, voor RKC Waalwijk, Hamburger SV, Chelsea, Sevilla, VfB Stuttgart en Sporting. Bij Oranje speelde hij jaren samen met huidig Feyenoorder Joris Mathijsen. Het duo behoorde twee jaar geleden tot de selectie voor het Europees kampioenschap in Polen en Oekraïne.

Met de komst van de rechtsbenige Boulahrouz lijkt Feyenoord in te spelen op een naderend vertrek van Stefan de Vrij en/of Daryl Janmaat. Beide spelers staan in de belangstelling van verschillende Europese clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen