Boulahrouz: "Voelt beetje als droom die uitkomt"

Ger
14 juli 2014, 15:30

Khalid Boulahrouz wilde na verschillende avonturen bij buitenlandse clubs graag terug naar Nederland en Feyenoord hapte deze transferperiode toe. De 32-jarige verdediger tekende bij de Rotterdamse club tot medio 2015. De routinier laat weten 'gigantisch blij' te zijn met de overstap naar de Kuipbewoners.

"Dit voelt als thuiskomen, al is het nog even wennen om terug te zijn. Ik vond dat het tijd was om terug te keren naar Nederland, dat gevoel werd de afgelopen tijd steeds sterker", zegt Boulahrouz op de website van Feyenoord. "Ik ben geboren in Maassluis en heb daar nog steeds familie wonen, terwijl ik ook vrienden heb in Rotterdam. Op het moment dat Feyenoord mij benaderde, hoefde ik geen seconde na te denken. Het is vervolgens snel rond gekomen."

"Dat ik hier elke twee weken in Feyenoord-shirt mag gaan spelen, voelt een beetje als een droom die uitkomt. Ik ben heel trots", aldus Boulahrouz. "De club heeft de afgelopen seizoenen de weg naar boven ingezet. Het viel me op dat de WK-selectie van het Nederlands elftal bestond uit veel spelers van Feyenoord, iets wat in voorgaande jaren anders was. Dat zegt iets over de ontwikkeling die hier is ingezet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen