Ambitieuze Amieux: "Verwacht veel van mijn tijd bij NAC"

14 juli 2014, 17:07

Met RKC Waalwijk degradeerde Rémy Amieux afgelopen seizoen uit de Eredivisie, maar de verdediger blijft komend seizoen toch het hoogste niveau actief. De Fransman heeft onderdak gevonden bij NAC Breda, waar hij voor één jaar heeft getekend. Amieux komt bij zijn nieuwe werkgever enkele oude bekenden tegen.

"Gabor Babos kende ik nog uit mijn tijd bij NEC en ook Erik Falkenburg was me niet onbekend", vertelt de Fransman op de site van NAC. "Daarnaast had ik Henrico Drost wel eens gesproken, hoewel we niet samen hebben gespeeld bij RKC. Je kent alle namen wel, maar nu ontmoet je iedereen persoonlijk."

Amieux is blij dat hij in Breda aan de slag kan. Zijn contract bij RKC werd eerder deze zomer ontbonden. "Het was de afgelopen weken vooral veel rennen en trainen zonder bal. Je moet natuurlijk gewoon fit blijven", aldus de linksback, die zin heeft in het nieuwe seizoen. "Ik verwacht veel van mijn tijd bij NAC. De selectie is bijna rond en ik denk dat we een mooie groep hebben. Ik heb er heel veel zin in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen